Du visar för närvarande 5 idéer på roliga aktiviteter du kan göra med din syster

5 idéer på roliga aktiviteter du kan göra med din syster

Är du på jakt efter något roligt att göra med din syster – bjud henne på en rolig aktivitet. Ofta är de roligare än en fysisk present som lätt glöms bort eller används upp. En aktivitet skapar minnen. Något som är viktigare än allt annat. Därför kommer härunder en lista på 5 roliga aktiviteter du kan göra med din syster.

Du och din syster har antagligen växt upp sida vid sida och kommer finnas där för varandra större delen av livet. Vänskapsbandet mellan syskon är speciellt. Ibland kan det vara utmanande och jobbigt – så är det för de flesta. Det kan också komma perioder ni är ifrån vid varandra pga. olika anledningar. Men trots det hittar många tillbaka till varandra förr eller senare.

Gratis aktiviteter – finns mycket kul att göra

Allt behöver inte kosta pengar. Är du ute efter en rolig aktivitet att göra tillsammans med din syster som inte kostar något finns många alternativ. Tänk på att det är upplevelsen som är själva grejen – inte vad det kostar!

Skärgård och hav – njut av naturen med din syster

Har ni möjlighet att ger ut till kusten är det perfekt att ta del av havet, speciellt under sommarhalvåret. En mysig aktivitet som är gratis. Vid denna aktivitet kan du tänka på följande för att göra det ännu mer roligt:

  • Gör matsäck som du tar med som ni kan avnjuta vid vattnet
  • Om ni har tillgång till en skärgård – åk ut till en mysig ö
  • Besök någon trevlig skärgårdskrog om det finns någon i närheten
  • Glöm inte kameran för att föreviga er dag tillsammans

Betalda presenter behöver inte vara dyra

Även om det finns många roliga aktiviteter att göra sin syster som är gratis, kommer du självklart längre med pengar. Men var inte orolig, även betalda aktiviteter behöver inte vara dyra. Det finns alltid bra rabatter och reor på aktiviteter som ni kan göra tillsammans.

Åk iväg och bo på hotell med din syster

En rolig aktivitet du kan göra med din syster är att skämma bort er själva med en hotellvistelse. Åk iväg en helg till ett utvalt hotell, i Sverige eller utomlands, och njut av att vara iväg. Det kommer ge er tid för varandra och ni kan prata om allt från gamla minnen till dagliga besvär. Sådant som bara syskon förstår.

Afternoon tea och spa – två aktiviteter som kan kombineras

Ett annat tips är att ge en afternoon tea med spa. Då kombinerar du ett besök på ett spa med en härlig kulinarisk upplevelse i form av afternoon tea. Naturligtvis består afternoon tea av mycket gott att äta också – smörgåsar, kakor och annat gott.

När ni har ätit er mätta är det härligt att glida ner i en varm jacuzzi och koppla av. En utmärkt aktivitet att göra tillsammans med din syster.

Vinprovning med din syster online

Ett sista tips är att gå på vinprovning – online! Ett fenomen som blivit alltmer populärt. Om din syster och du bor långt från varandra kan ni ses online och testa viner. En rolig och nytänkande aktivitet.